Simklubben S02

Taiga Cup/UGP 1

Referat Taiga Cup /UGP 1

Så då har äntligen Simklubben S02 varit iväg på sin första tävling. Det var A och B-grupperna som var i Varberg på UGP 1/Taiga Cup.
Och förste kille som gjorde start för klubben var David Berger, sträck på dig David!, du är historisk!

Så hur gick tävlingen då. Jo, en del medaljer, en del pers och en hel drös med klubbrekord. Som vanligt en massa bra insatser av våra simmare, varav jag kommer att nämna ett par.

Esa gjorde ett starkt 200m frisim, där taktiken höll och han passerade konkurrenterna i slutat av loppet. Guld förstås.
Ebba och Alicia gjorde kanon-bra 800m frisim. Också bra taktik med jämna lopp. Man får inte bara lockas med av att motståndarna drar ifrån i början, det gäller att ha krafter kvar, då kan man simma ifrån dem på slutet. Bra genomfört, tjejer, det var ju första gången ni tävlade på denna distansen.
Jimmy hade bra fart på 200m ryggsim och landade på andraplatsen, Esa kom trea.
Emelie simmade strålande på 100m frisim och kom in som etta. Rejäla pers av Linda, Amanda, Matilda och Anne.
Esa plockade hem ytterligare en tredje plats på 100m fjäril.
Deniz simmade ohotad hem förstaplatsen på 100m bröstsim.
På 200m medley blev det bra putsningar av sina bästa tider för Agnetha, Yazzi, Madde, Janie och Alicia.
På 200m bröstsim putsade Erik sitt pers, även Ebba och Madde gjorde förbättringar.
Och sedan en sån där grej som vi tränare bara älskar: Matilda ber att få bli efteranmäld på 200m frisim!!! Och persar med nästa 13 sekunder. Underbart!

Tja det var en del av alla bra simningar vi fick se... Nu ser vi fram emot nästa tävling.

Göran

Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1Taiga Cup/UGP 1